Διψάς για πληροφορίες; 10 λόγοι να αγαπήσεις το νερό σου (και όχι, δεν περιλαμβάνεται καφές)


Λοιπόν, αγαπητέ αναγνώστη, ποιος θα το φανταζόταν; Η Ελλάδα, η χώρα που πάντα κατηγορούσαμε ότι έχει το οικονομικό της σύστημα τόσο χαοτικό όσο η κίνηση στη Σταδίου, κατάφερε να μαζέψει περισσότερα από τον προβλεπόμενο προϋπολογισμό! Και μάλιστα κατά 1,9 δισ. ευρώ! 

Εντάξει, ξέρω τι σκέφτεστε: "Τι σημασία έχει για εμένα αν ο προϋπολογισμός αυξήθηκε κατά 1,9 δισ.; Θα τα δω εγώ αυτά τα λεφτά; Θα φάω και εγώ κομμάτι από αυτή την πίτα;" Και θα σας απαντήσω - ναι, αγαπητέ φίλε, έχει σημασία! Και εδώ είναι γιατί.

Πρώτον, αυτά τα επιπλέον έσοδα δεν είναι κάποιου είδους μαγικό χρήμα που έπεσε από τον ουρανό. Είναι χρήματα που έπρεπε να είναι ήδη εκεί, χρήματα που κάποιοι, για πολλά χρόνια, αποφάσιζαν να κρατούν για τον εαυτό τους. Γιατροί, δικηγόροι, επιχειρηματίες και όλοι εκείνοι οι εξυπνάκηδες που σκέφτονταν "Εγώ θα βγω έξυπνος, θα φοροδιαφύγω και το κράτος ας βρει κάποιον άλλον να πληρώσει για δρόμους, σχολεία και νοσοκομεία". 

Αλλά όχι πια. Το κράτος έχει αρχίσει να λειτουργεί σαν εκείνο το αυστηρό αφεντικό που λέει: "Εντάξει, κύριε Δικηγόρε, τελείωσε το πάρτι. Πλήρωσε ό,τι χρωστάς!" Και φαίνεται να δουλεύει! 

Και Τώρα Τι;

Ας το δούμε από την ανθρώπινη πλευρά. Όλοι ξέρουμε πώς είναι να νιώθεις ότι παλεύεις σε μια χώρα όπου οι κανόνες ισχύουν μόνο για εσένα, ενώ οι "μεγάλοι" βρίσκουν τρόπο να ξεφεύγουν. Όταν πληρώνεις τους φόρους σου και βλέπεις τους άλλους να "γλιστρούν", είναι εξοργιστικό. Αλλά τώρα, βλέπουμε ότι η αδικία αυτή αρχίζει να διορθώνεται. Τα πράγματα γίνονται πιο δίκαια, και αυτό σημαίνει περισσότερη ελπίδα για όλους μας.

Η κυβέρνηση φαίνεται ότι κατάφερε να κάνει εκείνες τις αλλαγές που όλοι θεωρούσαμε αδύνατες. Και ξέρετε κάτι; Αυτό είναι πολύ καλό νέο για τον απλό άνθρωπο. Εάν τα κρατικά ταμεία γεμίζουν, σημαίνει περισσότερα έργα υποδομής, καλύτερες παροχές, πιθανόν ακόμα και χαμηλότερους φόρους στο μέλλον – ναι, γιατί όχι;

Αλλά ας είμαστε ειλικρινείς. Δεν λύνονται όλα τα προβλήματά μας από μόνα τους. Δεν είναι αρκετό απλά να συλλέγονται τα έσοδα. Χρειάζεται να ξέρουμε ότι οι αποφάσεις που παίρνονται αφορούν εμάς, τον λαό. Ότι τα χρήματα αυτά θα χρησιμοποιηθούν σωστά και όχι για να γεμίσουν τις τσέπες κάποιων άλλων.

Η Λύση είναι Μπροστά μας

Αν θέλεις να δεις πώς μπορείς και εσύ να βγεις κερδισμένος, να μάθεις τι κρύβεται πίσω από αυτούς τους αριθμούς και πώς μπορείς να συμμετέχεις σε μια αλλαγή που θα ωφελήσει πραγματικά τον κοινό άνθρωπο, τότε η απάντηση είναι εδώ. Είναι ώρα να αναζητήσεις τις απαντήσεις και να ενταχθείς εκεί όπου η φωνή σου μετράει.

Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" είναι εδώ για να σε ενημερώσει, να σου δείξει πώς μπορούμε να φέρουμε την πραγματική αλλαγή που όλοι χρειαζόμαστε. Δεν είναι απλά ένα κόμμα ή μια ιδέα - είναι η ευκαιρία να διαμορφώσουμε ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.

Κάνε το κλικ. Ξεκίνα τη δική σου συμμετοχή στην αλλαγή. Κάνε το για εσένα, κάνε το για την οικογένειά σου, κάνε το για την Ελλάδα που θέλουμε.

Μάθε περισσότερα (Κλικ εδώ)

Άντε, κάνε το κλικ. Θα δεις, δεν θα το μετανιώσεις. 😊

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου